Kveldstur - Rundtur til Halsjøen

Fellestur

Dato
22. september kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Kveldstur, #Fottur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Velkommen til veldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid. 

Fra parkeringen går vi Losby Gods og tar av på blåmerket sti oppover lia til Igletjern, dette stykket går bra oppover, men vi tar det pent og rolig. Fra Igletjern går det så litt ned igjen til DNT hytta Fiskelausa. Herfra går vi et stykke på vei til vi kommer til enden av Halsjøen, her følger vi blåmerket sti langs vannet før vi tar fatt på det siste stykket ned Liadalen mot skytebanen, og så tilbake til utgangspunktet.

Stien går stort sett på blåmerket sti, med noe vei nå og da.

Rute: Losby-Fiskelause-Lidalen-Halsjøen-Losby, ca 8 km og 2,5 time.

Oppmøte: Turen går fra Losby parkeringsplass (i dumpa) kl. 18.00

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kontaktinformasjon:

  • Cecilia Hørup Nilssen
  • Tlf. 93438074

Turleder:

  • Cecilia Hørup Nilssen