#AskerOnsdag Ridning

Dette arrangementet er over!

Denne #AskerOnsdagen tar vi turen til Bergvang besøksgård, og setter oss på hesteryggen!

Yihaa! Da er vi klare for å sette oss på hesteryggen og ri inn i skogen! Her er det begrensede antall plasser, så førstemann til mølla! Både for helt nybegynnere, og for de som har ridd før.

Tid: kl 18.00-21.00

Sted:  Oppmøte på Bergvang Gård, Bergvangveien 12A, 1384 Asker

Pris: Kr. 50 (medlem)/ kr. 100,- (Ikke medlem). Vippses ved påmelding til Asker Turlag 58397.

Husk: Kle deg godt, vi er ute hele tiden. 

 

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Gjensidigestiftelsen og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag Ridning

Denne #AskerOnsdagen tar vi turen til Bergvang besøksgård, og setter oss på hesteryggen! Yihaa! Da er vi klare for å sette oss på hesteryggen og ri inn i skogen! Her er ...

Kontaktinformasjon: