I maleres fotspor

Fellestur

Dato
23. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Over Løkke bro, langs Sandvikselva til Bjørnegård, oppover Sandvikselva til Dælibekken og videre til Dælivann og Gjettum T. Underveis vil vi se mange av motivene til Claude Monet og Fleskummalerne. 9 km. Turvei og sti, noen korte bratte motbakker.
Oppmøte: Otto Sverdrups plass Sandvika kl 11:00. Buss eller tog til Sandvika.
Turslutt: Gjettum T.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  21. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

I maleres fotspor

Over Løkke bro, langs Sandvikselva til Bjørnegård, oppover Sandvikselva til Dælibekken og videre til Dælivann og Gjettum T. Underveis vil vi se mange av motivene til Claude Monet og Fleskummalerne. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sidsel Graff-Iversen
  • Marit Torblå Karlsen